INFORMATIE

5 redenen om vaker een afspraak bij de beautysalon in te plannen!

Waarom zou je naar een schoonheidsspecialiste gaan? Je maakt toch elke ochtend en avond je huid goed schoon, gebruikt een prima dagcrème en misschien soms een gezichtsmaskertje. Onze schoonheidsspecialiste Mariska Vledder geeft je vijf gouden redenen waarom je de schoonheidsspecialist niet mag overslaan.
 


1. Je huid wordt beter gereinigd
Je reinigt je huid thuis vast iedere dag, maar daarmee krijg je niet alle onzuiverheden en mee-eters weg. Veel mensen krabben aan hun huid of knijpen puistjes op een verkeerde manier uit, waardoor ze meer kapot maken dan nodig is. Bij Orange Beauty gebruiken we kwalitatief goede reinigende milk, foam en lotion afhankelijk van je huidtype. Bij mensen met een droge huid gebruik ik andere producten dan bij mensen met een vette huid. Ik geef ook tips, zodat je thuis ook goed aan de slag kunt met het reinigen van je gezicht.
 
2. Meer voedingsstoffen uit crème
Een goed gereinigde huid neemt veel meer voedingsstoffen op uit dag- en nachtcrème. Als je regelmatig je huid door de schoonheidsspecialiste laat reinigen en weet hoe je je huid thuis goed schoonmaakt, heb je minder crème nodig en doe je dus langer met het product. Daar haalt je huid weer haar voordeel uit. Doordat de huid tijdens de behandeling intensief word gereinigd met een scrub worden de dode huidcellen verwijderd, deze liggen als een soort dakpannetjes op de huid, en houden een hoop werkstoffen tegen als je dit niet regelmatig doet. Daarna worden de werkstoffen optimaal opgenomen en voelt je huid weer heerlijk aan.
 
3. Moment voor jezelf
Je bent altijd druk met werk, de kinderen, het huishouden en honderd andere afspraken en verplichtingen. Maar soms heb je gewoon even een momentje voor jezelf nodig. In onze beautysalon ga je lekker liggen en word je helemaal in de watten gelegd. Je krijgt alle aandacht en komt echt even helemaal tot rust. Als je gezellig wilt kletsen kun je bij mij je verhaal kwijt, maar het is ook prima als je in stilte wilt genieten van een heerlijk ontspannende behandeling.
 
4. Kwalitatief goede producten
Bij Orange Beauty werken we alleen met kwalitatief goede producten van het merk Thalgo. De ingrediënten van deze producten komen uit de zee. Zeewater en zeealgen werken kalmerend en helend voor de huid. Voor elk huidtype hebben we een aparte lijn van deze Thalgo-producten. Zo hebben we het Thalgo Deeply Nourishing Mask voor de droge en gevoelige huid. Na gebruik is het gevoel van spanning en jeuk verminderd en zijn roodheid en schilvering minder zichtbaar. Het masker heeft een zeer comfortabele en rustgevende textuur, is allergenenvrij en heeft een subtiele geur.
 
5. Mooie uitstraling
Met een goed verzorgde huid, mooi geverfde wimpers en geëpileerde wenkbrauwen kom je weer stralend voor de dag. De heerlijke gezicht- en hoofdhuidmassage zorgen voor een ontspannen uitstraling. 
 
Kortom, van een bezoek aan de beautysalon van Orange Wellness Club word je weer helemaal zen, krijg je een stralende huid én ga je lekkerder in je vel zitten!
 
Mariska Vledder
Schoonheidsspecialiste bij Orange Wellness Club.
Heeft in 2011 de opleiding tot Wellness medewerkster afgerond, geeft verschillende gezichtsbehandelingen en verzorgt ontspannings-, sport-, en hotstone massages. 
Delen op facebook